NSN Service is opgericht op 5 juni 2004 door Ruud Hendriks, gestart als projectmanagement in de installatietechniek. Begeleiding van grote en kleine projecten van A tot Z voor vooral de grotere installatiebedrijven.

Al gauw werden er zelf projecten aangenomen en door NSN Service begeleid en aansturen van zelfstandige bedrijven. Dit bleek al gauw een gouden formule omdat de kwaliteit hoog is en de kosten laag.

Na de studie van Nick Hendriks in de elektro-/procestechniek is deze in dienst gekomen, dit is een welkome aanvulling omdat, naast ervaring en erkenning in de regeltechniek, CV techniek, luchtbehandelingstechniek, koeltechniek en sanitair/gas techniek nu een compleet pakket aangeboden kan worden.

Inmiddels is Nigel Hendriks geslaagd met zijn opleiding, zodat naast de administratie van Sonja het gehele bedrijf uit één gezin bestaat.
Betrokkenheid en verantwoordelijkheid is dus ons devies naar onze opdrachtgevers. Uiteraard kunnen wij grote projecten aan daar wij nog steeds gebruik kunnen maken van onze fantastische onderaannemers. Ons grootste project hebben wij met 21 vakmensen kunnen uitvoeren.

Specialiteiten van NSN Service zijn gebouwbeheer, renovatie, aanleggen van energiezuinige installaties en service & onderhoud voor bedrijven en instellingen.